All Inclusive Service

Als u bij ons een meubel bestelt, houdt het hierbij niet op!  Daar wij zowel de bezorging als montage van de bestelde meubelen in eigen huis hebben gaan wij verder dan de meeste woonwinkels. Zodra wij het bestelde meubel in huis hebben, gaat ons logistieke systeem in werking. En onze service gaat verder dat tot de deur. Wij plaatsen de meubels waar ze horen en zetten een kast of bed natuurlijk in elkaar, ook verpakkings materialen etc. worden door ons netjes mee retour genomen zodat u gelijk zonder om kijken van uw nieuwe meubels kunt genieten.

Wanneer u binnen onze regio woont is bezorging helemaal GRATIS bij een bestelling van boven de Euro 500,00. Onze regio bestaat uit de postcode gebieden die beginnen met 60 t/m 64.

Voor diverse meubelen in ons assortiment kunnen wij een extra scherpe internetprijs aanbieden, bij bezorging tot de 1e drempel in orginele verpakking. Dit houdt in dat de meubelen inde verpakking tot aan de voordeur worden geleverd, op de begane grond en niet door ons worden uitgepakt, gemonteerd of geplaatst. U dient hier zelf de meubelen aan te nemen van onze chauffeur. Door dit alles zelf te verzorgen kunt u veel geld besparen ! Onze garantie blijft uiteraard van toepassing, voor meer informatie kunt terecht bij onze medewerkers !

CBW erkent - download hier de CBW Voorwaarden

 

Vraag hier uw internetprijs aan